Find your answer
TomTom software moet worden geactiveerd. Dit betekent dat u een activeringscode moet verkrijgen van onze website. Uw activeringscode moet vervolgens worden ingevoerd op uw handcomputer. De software functioneert alleen volledig wanneer hij is geactiveerd.

Uw handcomputer zal om activering vragen wanneer u het programma start. U ziet het volgende scherm:
De eerste stap in het activeringsproces is naar de activerings-website gaan. Hier ziet u het volgende scherm: : www.ttcode.com

Welkom op de TomTom productactiverings-website
Het eerste wat u moet doen om een activeringscode te verkrijgen, is de productcode van uw TomTom-product vinden.De productcode bestaat uit 3 groepjes van 5 letters en cijfers, en bevindt zich op een sticker op het CD-doosje.
De volgende stap is het vinden van de productcode van uw TomTom-product. De productcode is een code die bestaat uit drie groepjes van vijf letters en/of cijfers. U kunt hem vinden op een sticker die zich bevindt op het CD-doosje. Als u de software on-line gekocht en gedownload heeft, heeft u een e-mailbericht ontvangen waarin uw productcode staat. Een productcode ziet er ongeveer zo uit:
DE4GJ DW3PR 65LE2
Noot: Deze code moet ergens veilig bewaard worden; u heeft hem iedere keer dat u de software installeert (of herinstalleert) nodig! Nadat u de productcode op onze website heeft ingevoerd, ziet u het volgende scherm.

Dank u we. "DE4GJ DW3PR 65LE2" is een correcte productcode. Nu moet u uw apparaatcode vinden. Deze code wordt afgebeeld op het scherm van uw handcomputer als u het programma start.

Op deze pagina moet u de apparaatcode van uw handcomputer invoeren. Deze code wordt afgebeeld op het scherm van uw handcomputer wanneer u het programma start. De apparaatcode is voor ieder apparaat anders, dus verzeker u ervan dat u de apparaatcode van uw eigen handcomputer gebruikt, die waarop u de software wilt installeren.

Nadat u de apparaatcode heeft ingevoerd ziet u het volgende scherm:
U kunt nu activeren door de activeringscode S2FDP DM0GX CDNSA in te voeren op uw handcomputer.

Als u wat voor probleem dan ook tegenkomt, neem dan contact op met onze support-afdeling.

Noot:U kunt deze website bezoeken zo vaak u wilt. Alle geldige activeringscodes voor uw product zullen altijd worden getoond.

Bezoek tomtom op het web
Dit is de activeringscode die nodig is om de software op uw handcomputer te laten werken. De activeringscode is alleen geschikt voor dit specifieke product op deze handcomputer. U kunt nu op de "Volgende"-knop tikken om naar het volgende scherm te gaan:

Hier kunt u de activeringscode van de website invoeren. Als alles goed gegaan is, is de software nu geactiveerd.

Noot:Als u de software ooit opnieuw moet installeren, kunt u de website opnieuw bezoeken. De activeringscode voor uw handcomputer zal er opnieuw worden getoond. Als u nog vragen heeft, of als u problemen heeft met het activeren van uw TomTom software, neem dan contact op met onze support-afdeling.

Als u ons mail stuurt over productactivering:

Om contact op te nemen met onze support-afdeling klik hier